söndag 6 januari 2008

Frost från Satyricon och 1349

I slutet av november ramlade Frost[Satyricon, 1349] och bröt benet. Läs mer på Satyricons hemsida: http://satyricon.no/news/. Försökt hålla koll på vad som händer men det har varit svårt att hitta någon information. Om någon vet något så hör av er! Enda officiella informationen är att Satyricons första(än så länge) konsert 2008 hålls den 8 mars i Polen. Förutom den konserten så blir det även spelning den 19 mars på Inferno i Oslo samt den 19 juli i Österrike på Kaltenbach open air.

Även om Satyricon på de senaste skivorna rört sig åt fel håll musikaliskt är Frost ändå en stor favorit. Titta bara på Satyricons DVD-släpp Roadkill Extravaganza. Frost är riktigt rolig och vilket tempo han har! Exempel från Frosts soundcheck kan ses på(taget från Roadkill Extravaganza): http://youtube.com/watch?v=4RwnzrsAw7E&feature=related.

Skivan som ruller mest med Satyricon just nu är Dark Medieval Times som släpptes 1993. Mer om innehållet på skivan någon annan gång. Något som är bra med Satyricons hemsida är att det finns kommentarer till skivorna som släppts. Läs därför mer om Dark Medieval Times här http://satyricon.no/albums/album.asp?albumID=12.

Inga kommentarer: