söndag 14 februari 2010

OV HELL - "The Underworld Regime"

Det börjar närma sig för OV HELL med King[ex-GORGOROTH] och Shagrath[DIMMU BORGIR]. Det är en ganska imponerande sättning killarna fått ihop på skivan. Förutom ovan nämnda King och Shagrath hörs Frost[1349, SATYRICON], Ice Dale[ENSLAVED] och Teloch[1349].
Duktiga musiker är ju dock ingen garant för att albumet kommer att bli något speciellt. I fallet OV HELL har jag ända sedan starten känt mig ganska tveksam och jag kan inte påstå att jag tror mer på skivan efter att ha hört de två första spåren. Jag skall inte säga för mycket innan jag hört resten men första intrycket om låtarna är tyvärr intetsägande och tråkigt.


1 kommentar:

Chief Rebel Angel sa...

...plattan har nu snurrat en 4-5 varv, och rent spontant måste jag säga att dina farhågor tyvärr är sanna (i alla fall i mina öron).

Det är ju proffs som handhar allt, så det blir aldrig dåligt - men det blir fan aldrig spännande heller. Rätt... trist, faktiskt.

Det kan förstås vara mina förväntningar som spökar, men lite besviken är jag - speciellt med tanke på uppsättningen musiker.

Ser verkligen fram mot att ta del av dina tankar längre fram!