söndag 29 augusti 2010

DIMMU BORGIR - "Abrahadabra"


Efter att ha misslyckats totalt med både namnet på nya skivan("Abrahadabra") och fotograferingen inför densamma(titta bara på bilden ovan...) kan ni nedan se en intervju med killarna i DIMMU BORGIR genomförd av Kerrang!. Lanseringen av nya skivan kan väl inte gå sämre i alla fall...
Jag har tidigare tipsat om Hatpastorns Likpredikan och gör det med glädje igen och särskilt inlägget om just DIMMU BORGIR. Inlägget tar upp både bandfotot ovan och vad gruppen måste göra för ta sig ur den rådande svackan.

3 kommentarer:

Kim sa...

Oj, vilka präktiga pojkar... Jag tycker det bitvis var intressant iofs, men inte precis vad man väntar sig av 10 minuter med Norges kanske mest allmänt kända black metal-band

Hat sa...

God morgon! Nya DIMMU fortsätter att överraska. Konspirationsteoretikerna hävdar att det är Vortex som sjunger med pitchad röst på nya singeln. Hittade ett ganska bra klipp där de pitchat ner låten 4 tonsteg (tror jag det var) och det låter faktiskt som att det är Vortex som sjunger. Lite festligt. Märkligare saker har hänt liksom :)

http://www.youtube.com/watch?v=RwzHckdheqU

/Hatpastorn

Shadows of the North sa...

Oj, intressant med tanke på stämningen då han sparkades.
Konspirationsteoretikerna menar även att detta skall ha ett samband med att BORKNAGAR) med Vortex) ställer in alla planerade konserter i sydamerika och mexiko. Ser dock inte att detta måste ha ett samband - han lär ju inte vara på väg tillbaka till DIMMU BORGIR.