måndag 9 november 2009

BEHEMOTH - en vecka kvar

Det börjar närma sig. Höstens höjdpunkt (?) när det gäller konserter är nu bara en vecka bort. Den 17 november äntrar äntligen BEHEMOTH Trädgårn.
Nedan en vecka gamla bilder från Belgium då bandet framför Chant for Eschaton 2000:

3 kommentarer:

Hänrik Pålson sa...

Tack för en jävla bra blogg, följer den via rss och fått upp mitt intresse för just black metal..och så givetvis ska jag på Behemoth den 17:e...det ska blir fett att se bandet live - efter att ha lyssnat genom hela deras diskografi, typ..

Henrick

diabolical sa...

Tja, först och främst vill jag bara tacka för en sjukt underhållande blog! ;) massvis med härliga inlägg med massvis av tunga och bra band. Perfekt blogg för att hålla sig uppdaterad på den nuvarande BM-scenen samt upptäcka nya band så väl som gamla. Nu till mitt önskemål : Dissection! ett utav mina absoluta favoriter inom Black Metal. Har kollat runt lite och har inte hittat någon post om dom. Även fast dom inte hann producera allt för många skivor så är/var dom ändå musikaliskt sätt genialiska. Deras kvalité och stämning på låtarna utklassar (enligt mig iaf) de flesta band inom denna genre och jag fann det mystiskt att inte detta odödliga band ännu inte fått en plats på denna underbara blogg vilket dom är mycket väl förtjänta.
Så jag skulle bli väldigt, väldigt tillfredställd om du kunde klämma in en liten post om sveriges stolthet inom black metal! :)

Skulle inte heller vara helt fel med en recension av mästerverket The Somberlain eller min personliga favorit skiva Reinkaos (Dock är inte sistnämnda black metal skiva men helt klart värt en chans om man har intresse för extrem metal)

Tack på förhand


Alex

Shadows of the North sa...

Tack för era kommentarer!
När det gäller Dissection så får vi se vad framtiden har i sitt sköte...