måndag 9 juni 2008

Black Metal i Close-Up #102

Senaste numret av Sveriges bästa hårdrockstidning innehåller mycket black metal. Nummer 102 innehåller intervjuer med norska Krypt, Peter Beste, svenska Blackwinds och Venom. Dessutom är ett antal nya skivor recenserade. Läs mer om Blackwinds på den utmärkta bloggen Kim bloggar. Inom en inte allt för lång framtid kommer även en djupare artikel om bandet att publiceras här på denna blogg.

Till min stora glädje verkar det som att Soundcheck kommer att återkomma. Martin Carlsson skrev under Sweden Rock på sin blogg att: "Jobbigaste frågan under festivalen: 'Vad hände med Soundcheck i Close-Up?' Både jag och Robban fick den stup i kvarten. Väckte Trötter i morse, vi hade ett kort 'redaktionsmöte' (han låg i sängen, jag filmade honom) och fem minuter senare var det klart: Soundcheck ska återkomma! Större men lite annorlunda. Detta tack vare allt gnäll. Så fortsätt gnälla."

Äntligen finns dessutom Peter Beste's true norwegian black metal att få tag i. Jag hittade den på adlibris men den finns säkert hos andra internetbokhandlare också.

Inga kommentarer: